Nogen gange nyt andre gange gammelt

Opbevaringspose til bilen

Jeg er pt igang med en større oprydning, da der skal rokeres lidt rundt på værelserne inden det lille nye familiemedlem kommer. Jeg har mistet mit værelse, hvor jeg opbevarede stof, symaskine, overlocker, malersager, alt det andet kreative habengut plus en hel masse rod og ragelse (det er vist bare blevet gemt fordi jeg ku’).

Derfor køre jeg i øjeblikket projekt sy-af-gamle-“rester”. En af de ting der er kommet ud af det er denne opbevaringspose tiltænkt at skulle være i bilen til lidt legesager og lignende så det ikke behøver at ligge i bunden af bilen samt gemme sig under forsædet.

Jeg er ok tilfreds med resultatet (bortset fra at det ikke var meningen at der skulle være ombuk på, men pga en regnefejl blev posen alt for høj, men det går nu nok med ombukket 😉 ) så jeg tror der skal produceres lidt flere af samme slags og der kommer derfor nok også en opskrift / DIY til jer.

 

2015-08-06 09.12.422015-08-06 09.09.17

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogen gange nyt andre gange gammelt