En ualmindelig produktiv dag

Når der skal mælk på bordet

Sådan ser det ud når vi henter mælk 🙂

2015-07-20 14.33.29

Sidst jeg købte mælk var sidst jeg var gravid og i slutningen af graviditeten døjede rigtig meget med halsbrand. Mælk var det eneste der rigtig hjalp. Da jeg havde en times køretur foran mig var jeg nødt til at smutte inden om et supermarked og købe mig en litter mælk til turen. Normalt henter vi nemlig mælken ude i stalden.

Det tog mig noget tid at lære at drikke rigtig frisk ko-mælk. Ikke fordi det smager dårligt, men bare fordi det er noget andet end det man kan købe (inden jeg mødte Jesper havde jeg aldrig smagt andet mælk end det fra butikkerne), jeg var tilmed vant til det ret fedtfattige mælk, hvor mælken fra stalden svare fedtmæssigt ca. til sødmælk. I starten gled den friske mælk bedst ned når det var blandet op med kakaopulver 😉 og idag drikker jeg helst kun den friske udgave fra stalden.

2015-07-20 14.31.50

 

2015-07-20 14.34.46

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ualmindelig produktiv dag