Puslepung

Engangbleer vs. stofbleer

Jeg har besluttet mig for at dykke godt ned i bleerne..

ClothvsDisposable

 

Med vores lille prinsesse var jeg svagt indeover valget om vi skulle bruge stofbleer eller engangsbleer, men kunne ikke helt overskue forskel, fordele, ulemper, konsekvenser, arbejdsindsats osv. og jeg endte derfor med det nemme valg om at vi bare brugte engangsbleer ligesom alle andre jeg kender.

Nu hvor nummer to er på vej vil jeg tage sagen op til overvejelse igen. Som udgangspunkt er jeg i syv sind, så det kræver nok lidt dybere studier..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Puslepung