En POMPdeLUX investering er gjort

Saltbagt knoldselleri til de syltede bladselleri

Det er altid dejligt med et tip – og sådanne et var lige hvad jeg har fået ind med posten (digitalt naturligvis 😉 )

Den Kære Lene gjorde mig opmærksom på at de syltede bladselleri som jeg tidligere har delt opskriften på var super lækre oven på saltbagt knoldselleri rørt op med hvidskimmelost.

Syltet bladselleri på saltbagt knoldselleri

I får også lige Lenes opskrift som er lidt på slump

  • Rens knoldsellerien (hel eller halv) men lad skralden sidde på
  • Læg to lag stanion oven på hinanden
  • Smør staniolen med olie og drys den godt med salt
  • Læg knolden på og hæld en skvis olie ud over den , evt lidt salt på den også (Tip: Traditionelt vil man give et skvis citronsaft, men fordi syren reagerer med sølvpapir og trækker nogle trælse stoffer ud af det, tilsætter jeg det bagefter)
  • Pak knolden ind og bag ved 165-175 grader til den er helt mør (ca 1 time alt efter størrelse)
  • Flæk den og skrab den bløde selleri ud
  • Nu kan du så røre den op med hvad som helst, men jeg stavblendede den op med en klump hvidskimmelost, lidt citron og hvid peber

Mums Lene – det lyder virkelig lækkert (lige så mundvandet løber), det skal helt sikkert prøves i nærmeste fremtid 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En POMPdeLUX investering er gjort