Syltede bladselleri

En grøn grill-idé

2015-07-13 16.16.47
2015-07-13 17.43.32
2015-07-13 11.15.27
Lidt grønt grill-tibehør der ofte ryger på grillen hjemme hos os er majs og kartoffelspyd med bacon. Både majs og kartofler er på forhånd kogt hvilket man jo kan gøre tidligere på dagen hvis man har en lidt stille stund..
Ved majsne har jeg vippet/trukket bladene ned og bundet med et af majsenes egne blade og derefter stilt dem på hovedet ned i en gryde med vand, hvor de bare lige skal koge et par minutter. At bladene bliver på, gør det nemt at vende dem på grillen og så er det jo super dekorativt 🙂
Kartoflerne her på billedet er skraldet, men jeg plejer at bruge nye kartofler og så lade skrællen blive på. Kog kartoflerne, lad dem køle lidt af og sæt dem på et spyd med et stykke bacon der slanger sig omkring hver af dem.
Børnene (og barnlige sjæle) er særlig godt underholdt af gnavemajsene som kan spises lige som Anders And 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syltede bladselleri