I just Love STOKKE!!

Tips til ventetøjet

Her har du mine erfaringer med ventetøjet.

Er du gravid og ved at være så langt henne at det almindelige tøj begynder at stramme eller bare sidde forkert, ja så er det jo nok ved at være tid til at kigge efter lidt ventetøj. Også selvom det måske i første omgang kan virke lidt uoverskueligt. (Og har du trukket den så lang tid at det almindelige tøj strammer, så bliver det en lettelse at få fundet noget ventetøj at komme i i stedet)

Jeg følte meget at det med ventetøj var noget lidt underligt noget.. Og mine overvejelser gik meget på hvor meget jeg behøvede samt om det hele skulle købes med det samme eller om man skulle købe lidt hen ad vejen..?

Hele situationen blev ikke mindre underlig af at da jeg ikke rigtig kunne være i mit almindelige tøj var jeg alligevel stadig ikke særlig synlig gravid og følte ikke helt at jeg kunne “udfylde” ventetøjet.

 Det endte dog med at jeg fik købt mig et par sorte “lærreds” habitbukser, en sort nederdel i alm t-shirt-stof, strømpebukser, en klassisk skjorte, to undertrøjer, tre t-shirts og to (halv)fine kjoler. Plus at jeg syede en nederdele. Senere købte jeg en ekstra undertrøje og yderligere tre-fire t-shirts.

Hvad jakke, cardigans, habitjakker, undertøj og lignende angår så brugte jeg bare hvad jeg i forvejen havde.

Stortset alt hvad jeg købte, købte jeg i H&M, jeg synes at det er fornuftigt tøj til fornuftige priser. Det eneste der ikke var derfra var undertrøjerne og de halv-fine kjoler. Undertrøjerne er af mærket MammaLicious og er af typen der holder lidt på figuren (uden at det bliver ubehageligt). Jeg valgte tre sorte (typisk mig) men de findes i et hav af farver. Dem har jeg været ualmindelig glade for og har stort set altid haft en på indenunder de alm. t-shirts. Jeg var gravid henover julen hvor vi skulle til en del fine arrangementer, hvorfor jeg anskaffede mig et par pænere kjoler. Disse var fra ASOS, de var billige og af overraskende god kvalitet (jeg købte nogle som var ventekjoler, men forestiller mig egentlig også at de sagtens kan bruges efter). Nederdelen jeg selv syede kan du se et indlæg om her.

I forhold til undertøjet brugte jeg som skrevet det jeg havde i forvejen, men da jeg kom tilpas langt hen i graviditeten og maven blev stor, begyndte mine underbukser at skave lige under maven, undtagen de trusser jeg havde uden syninger (den slags man ikke kan se “gennem” tøjet) så de kan anbefales, uden at man behøver at købe dissideret ventetrusser.

Set i bakspejlet

I skrivende stund er jeg gravid i uge 39 og jeg har faktisk været ret godt tilfreds med det tøj jeg har haft igennem graviditeten (nu glæder jeg mig også til at komme i noget almindeligt tøj igen). Mine habitbukser og strømpebukser er ved at være slidt op nu (de skal bare lige holde de sidste 7-14 dage), så skulle jeg gøre noget af det om så har jeg sølle to ting jeg vil pointere. Den første er at jeg nok også ville have anskaffet mig et par vente-cowboybukser så jeg ikke skulle nøjes med habitbukser og nederdel. Den anden ting er at jeg kunne ligeså godt have købt det hele fra starten af. Selvom det kan virke som meget tøj på en gang, så når man altså bare heller ikke at få så meget glæde af det, jo længere man kommer hen i graviditeten før man køber det.

Håber at ovenstående kan være dig behjælpelig hvis du står og skal taget skridtet fra alm. tøj til ventetøj 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I just Love STOKKE!!