Lækker mandel snack

Sikke så galt det kan gå

Efter stor succes med Madbandittens Sojaristede mandler, gav jeg mig i kast med endnu en af hendes opskrifter.. Vaffel-agtige brød med spinat.

De smagte som sådan egentlig meget godt, men udseendsmæssigt var de næppe til den heldige side.

Jeg havde ikke lige Pofiber som hun bruger i opskriften, så jeg læste mig til at det kunne erstattes med mandelmel, men måske at det ikke helt kunne det alligevel. Jeg følte heller ikke helt at jeg havde tjek på det med varmen på vaffeljernet.. Det var kun den allersidste der artede sig nogenlunde. Så det skal vist prøves igen en anden gang..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker mandel snack