Hygge i køkkenet

Selv-købt gave

Oftest når jeg køber tøj over nettet er det bare hos H&M, det er ofte billigt, ok kvalitet og stabile i størrelsrene. Jeg har egentlig ikke så meget negativt at sige om H&M, men den anden dag skulle der alligevel ske noget nyt.

Jeg manglede en jakke til bettepigen nu her hvor der af og til er lidt for koldt til en fleeccetrøje, og så faldt jeg tilfældigvis over en ret sød vatteret jakke hos ZARA (til en god pris), så den bestemte jeg mig for at bestille, plus lidt alm dagligdags tøj.

Allerede her halvanden dag efter lå pakken så til mig i carporten. Og tingene var sirligt pakket ned i kassen med silkepapir omkrig (kontra H&M’s plastikpose i plastikpose og mere plastikpose). Det føltes helt som om det var en gave jeg pakkede ud, selvom jeg jo selv havde betalt hver en travl der var i kassen og at det hele jo slet ikke var til mig selv 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge i køkkenet