Koldskåls-cheesecake

Sikke noget HØ

høRettidig omhu er alt afgørrende når en landmand skal udnytte sine marker og få foder derfra som køerne kan leve af resten af året. Og efter et par dages tøvet mente min kære bondemand at det er nu der skal slåes til for at få lavet noget hø.

Det er en lidt langsommelig proces at lave hø så vejrudsigten skal sige godt vejr (tørvejr) en del dage fremadrettet. Han har dog valgt ikke at taget det hele på én gang (det var i hvert fald meldingen sidst jeg snakkede med ham, hvilket sagtens kan være lavet om til næste gang jeg snakker med ham), så er han både fri for at selv at være spændt så hård for at han skal være igang 24 timer i døgnet, men skulle der komme en lille byge alligevel er det ikke det hele det går ud over.

Når den står på fx hø og han er ude at køre i marken, er det ikke meget vi ser til ham herhjemme. Så meldingen imorges var at han gerne ville have smurt en madpakke og det var selvfølgelig det jeg gjorde 🙂

3x klap-sammen af mindre luksuriøs standard (de var i det mindste ikke alle tre med leverpostej 😉 ), 1,5 L vand og som ren og skær forkælelse sodavand, kiks og kage.. Håber det falder i god jord..

2015-07-14 09.31.59 2015-07-14 09.34.40 2015-07-14 09.37.44

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldskåls-cheesecake