Dekorativt ukrudt

Julen er startet tidligt hos os

I år må det siges at julen er startet tidligt. Jeg hader julegaveræset, for det meste af tiden bruger man jo på at stå i kø (og for meget af den slags kan godt gøre mig lidt små-skør)

Så jeg gentog sidste års success og efter grundigt forarbejde startede mine julegaveindkøb idag i Salling kl 9 efter et par timer havde jeg købt alle de gaver der skulle købes der. Hvor efter jeg tog en lille tur rundt i byen efter resten af gaverne og vupti – da jeg hentede Minna i dagplejen havde jeg fået købt alle julegaverne.. Jeg synes selv jeg er lidt sej 😉 Det eneste der mangler er et par småting (madvarer) til et par købmandskurve som jo er nødt til at vente til sidste øjeblik.

De fleste ting får man heldigvis pakket ind i butikken eller man får en gaveæske med til selv at kunne putte gaverne i og til resten kom Søstrene Grene mig, lige for en gangs skyld, til undsætning med søde æsker og kort

Et lille udsnit af julegaverne

Minnas mormor har allerede sørget for at Minna har huen iorden (en meget træt Minna).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dekorativt ukrudt