Lidt af det til dukkerne er blevet færdig

En POMPdeLUX investering er gjort

Torsdag havde POMPdeLUX release på deres Autum/Winter 15 kollektion og i den forbindelse var der åbent hus hos deres Shopping Advisors, hvor sagerne kunne nærstuderes og bestilles et par dage før det kan købes via webshoppen.
I den anledning tog jeg ud til mit nærmeste åbent hus – hos den søde Sara – og bestilte en god sending lækkert kluns til min lille prinsesse 😉

Der skal også lige lyde en stor ros til POMPdeLUX.. Fra at jeg havde sendt min bestilling til at jeg herhjemme havde pakket tingene ud, var der gået mindre end 24 timer 🙂 Den slags ekspeditioner kan vi godt li’ 😀

2015-08-28 14.34.13

 


2015-08-28 14.34.31

 

2015-08-28 14.34.38

Normalt er jeg næppe så ivrig at jeg står klar når et firma sender deres vare på gaden, men jeg har hørt rigtig meget godt om POMPdeLUX’s softshell dragter. Lige præcis overtøjet er jo noget os der bor på landet går op i og er storforbrugere af..

Mine erfaring fra sPOMPdeLUXE’s sidste kollektion var at man skulle være usandsynlig hurtig hvis man ville have andre farver end de helt sarte pigefarver, så jeg havde bestemt mig for at det måtte jeg hellere være denne gang.
Selvom det siges at dragterne er smudsafvisende må de grå og blå farver alt andet lige kunne skjule en ko-lort lidt bedre end en lyserød 😉 Så må vi findet noget tøset tilbehør når det kommer til hue og vanter. (Det gør jo heller ikke noget at det kan arves af den næste hvis det skulle gå hen og blive en lille Prins)

Jeg glæder mig til at Lille Miss M skal afprøve dens kvaliteter så vi kan se om den kan stå distancen på et landbrug 🙂

2015-08-28 14.39.50

1

  • ÅÅåh hvor dejligt at tøjet kom så hurtigt og fin lille blog du har her. Skønt at finde en der som jeg, bor på landet og nyder landidylen, samtidig med at der er plads fashion, tøsehygge og meget mere.

    /Sara

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt af det til dukkerne er blevet færdig