Strikket kjole til Oldemor og Oldefars Guldbryllup

Bestillingsstrik fra MomseOlde

Som de fleste sikkert har fundet ud af så har jeg en svaghed for cardigans. Og cardigans som denne med et hullet bærestykke synes jeg er så bedårende til de små størrelser, så jeg sente lige en lille bestilling til min Mormor.

-Jeg skulle hilse fra Momse og sige at bærestykket ikke var nogen nem sag at få strikket.. Trods det at hun er en meget erfaren strikker, strikkede og trævlede hun op syv gange, men hun er heldigvis af den type der bare synes at jo svære jo mere spændende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikket kjole til Oldemor og Oldefars Guldbryllup