Meget nem DIY nederdel - også super som vente-nederdel

I just Love STOKKE!!

Da hele STOKKE sendingen ankom til mine forældre – en dag helt som juleaften 😉

Jeg har altid synes at STOKKEs babyudstyr bare er en tand smartere end konkurrenternes. Det gælder både at  det ser drøn godt ud og at det umiddelbart virker mere funktionelt og brugervenligt. – Det virker egentlig bare mere gennemtænkt.

Dette samtidig med at de, da jeg fandt ud at at jeg var gravid, lige var udkommet med en ny barnevognsmodel gjorde at der ikke var megen tvivl om hvilken barnevogn (med mere) vi skulle have i vores vognpark.

Det var helt klart det  gråmeleret jeg falte for, men jeg lagde mærke til at udstillingsmodellerne i butikkerne stort set alle havde sorte fedtfingre i det beige foer.. Og får den det af at stå i en butik så får den det i hvert fald også i et hjem der også fungere som landbrug. Derfor endte jeg ud med at vælge barnevognsdelen i navy blå. Autostolen er så til gengæld den fantastiske grå og det bliver klapvognsdelen også en gang vi får brug for den.

Som så mange andre er vi her godt underholdt når Bønderøven toner frem på fjernsynsskærmen. Og min kæreste synes det ser så hyggeligt ud når Frank har knægten med i bæreselen på ryggen. Så en baresele var vi da også nødt til at eje 😀 (men mon ikke der går noget tid før den bette kan komme med farmand med ud i stalden på den måde).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meget nem DIY nederdel - også super som vente-nederdel